Скочи на садржај
Home » Politika privatnosti

Politika privatnosti

Ovde ćemo objasniti kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke prilikom korišćenja našeg sajta.

  1. Prikupljanje podataka

Kada posetite naš sajt, automatski prikupljamo neke informacije o vama, kao što su vaša IP adresa, vrsta pregledača, jezik i vreme posete. Ove informacije se koriste za statističke svrhe i poboljšanje našeg sajta.

Takođe, možemo prikupljati vaše lične podatke poput imena, adrese e-pošte i starosti, ukoliko se prijavite za neku od naših usluga, kao što su newsletteri ili nagradne igre.

  1. Korišćenje podataka

Vaše lične podatke koristimo isključivo u svrhe za koje su nam dali pristanak. Na primer, vašu adresu e-pošte koristimo samo za slanje newslettera, a vaše ime i prezime možemo koristiti samo za personalizovanu komunikaciju sa vama.

  1. Deljenje podataka

Nećemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonski obavezno.

  1. Bezbednost podataka

Vaše lične podatke štitimo primenom odgovarajućih mera bezbednosti, uključujući enkripciju i redovne sigurnosne provere.

  1. Kolačići

Koristimo kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti sajta i personalizacije sadržaja. Možete odabrati da li želite ili ne da prihvatite kolačiće putem postavki vašeg pregledača.

  1. Prava korisnika

Imate pravo da zatražite pristup, ispravku ili brisanje vaših ličnih podataka koji su u našem posedu, kao i da povučete svoj pristanak za njihovo korišćenje.

  1. Izmena politike privatnosti

Politiku privatnosti možemo izmeniti u bilo kom trenutku, te vas molimo da je redovno pregledate.

Hvala vam na poseti našem sajtu i na poverenju koje nam ukazujete!