Скочи на садржај
Home » Pravila korišćenja

Pravila korišćenja

Dobrodošli na BeogradIN.com! Pre nego što nastavite sa pregledanjem i korišćenjem našeg sajta, molimo vas da pažljivo pročitate sledeća pravila korišćenja.

  1. Sadržaj sajta je namenjen zabavi i zabavnim aktivnostima. Molimo vas da ne koristite ovaj sajt u druge svrhe koje nisu u skladu sa ovom namenom.
  2. Zabranjeno je objavljivanje nepristojnog, uvredljivog, rasističkog ili bilo kog drugog sadržaja koji može povrediti druge korisnike sajta.
  3. Svi komentari moraju biti u skladu sa opštim normama ponašanja i pristojnosti. Molimo vas da izbegavate nepristojan jezik i nepristojne izraze.
  4. Svi sadržaji na ovom sajtu su autorsko delo i zaštićeni su autorskim pravima. Molimo vas da ne kopirate, ne distribuirate i ne koristite sadržaj ovog sajta bez izričitog pismenog odobrenja.
  5. Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve štete koje mogu nastati kao posledica korišćenja ovog sajta. Sajt koristite na sopstvenu odgovornost.
  6. Zadržavamo pravo da uklonimo bilo koji sadržaj koji nije u skladu sa ovim pravilima korišćenja bez obaveze objašnjenja.
  7. Pravila korišćenja se mogu promeniti u bilo kom trenutku, pa preporučujemo da ih redovno proveravate.

Hvala vam na pažnji i uživajte u pregledanju našeg sajta!